Vad vill du reparera idag ?


Trasig skärm? Dåligt batteri? Få hjälp på 30 minuter av våra Mobilepro experter med din iPhone, Samsung, Huawei, Sony eller iPad. Andra skador? Vi ser till att fixa din enhet oavsett så du kan fortsätta din vardag som vanligt. Mobilepro lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt, hållbart och nära dig.

Begagnade iPhone

BEGAGNADE IPHONES TILL BRA PRISER.

Vi erbjuder begagnade iPhones som har uppdaterats och kvalitetssäkrats av våra erfarna reparatörer.

Varje iPhone kommer med 4 månaders garanti, vår garanti är både längre och mer omfattande än den garanti som Apple erbjuder sina kunder, eftersom den i praktiken täcker allt utom självorsakade skador.

Sälj din enhet

Har du funderat på att sälja din gamla telefon som ligger och skräpar i byrån, men är osäker på hur det är smidigast att gå till väga?

Om du ska sälja din gamla telefon behöver du först:

  1. Säkerhetskopiera ditt innehåll
  2. Återställa telefonen
  3. Kom in till oss och sälj den
    Katrineholm starrvägen 14
    Ljungby Kungsgatan 3b

Trasig skärm? Dåligt batteri? Få hjälp på 30 minuter av våra Mobilepro experter med din iPhone, Samsung, Huawei, Sony eller iPad. Andra skador? Vi ser till att fixa din enhet oavsett så du kan fortsätta din vardag som vanligt. Mobilepro lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt, hållbart och nära dig. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Vi erbjuder snabba reparationer till både privatpersoner och företag i hela Sverige. Vare sig du har en iPhone, iPad, Samsung, Sony eller Huawei ska enheten fungera felfritt. Kombinationen av anpassad service efter våra kunders behov och utbildad personal har säkrat Mobilepro"s plats som Sveriges Biligaste mobilreparation Vi har möjligheten att underlätta vardagen för över 18 000 kunder varje år genom rätt service och vård för deras mobiltelefoner och surfplattor, det är vi väldigt glada över! Välkommen till Mobilepro